Jump to content

Photo

Καλώς Ηρθατε

• Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 yannis_s

yannis_s

Crete Explorer

• Administrator
  • 1,072 posts

Posted 29 September 2005 - 07:12 PM

Αγαπητοί φίλοι,
καλώς ορίσατε στο νέο Φόρουμ του "Εξερευνήστε την Κρήτη" - www.explorecrete.com
Είναι η πρώτη φορά στα πολλά χρόνια ιστορίας του site αυτού για την Κρήτη, που δημιουργούμε ένα Φόρουμ για μηνύματα στα Ελληνικά. Ο διαρκώς αυξανόμενος αριθμός των Ελλήνων επισκεπτών το επιβάλλει.
Στο χώρο αυτό μπορείτε να ανταλλάξετε μηνύματα σχετικά με την Κρήτη. Φυσικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε φόρουμ, αγγλόφωνο ή ελληνόφωνο.
Ισχύουν κάποιοι απλοί κανόνες, όπως ο σεβασμός όλων των επισκεπτών και των απόψεων τους, η μη δημοσίευση μηνυμάτων ακατάλληλων για το χώρο αυτό και η αποφυγή δημοσίευσης παραπομπών (links) προς εμπορικά sites. Σε κάθε περίπτωση οι διαχειριστές των φόρουμς είναι οι τελικοί αρμόδιοι να διαφυλάξουν την καλή λειτουργία του χώρου αυτού και μπορούν να διαγράψουν οποιοδήποτε μήνυμα παραβιάζει τους παραπάνω κανόνες.
Τέλος, θα σας υπενθυμίσω ότι ο χώρος που βρίσκεστε δεν είναι ένα απλό φόρουμ, αλλά προσφέρει πολλές δυνατότητες χάρις στα εξελιγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά του. Για παράδειγμα, μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας blog όπου προσθέτετε ελεύθερα τα σχόλια, τις σκέψεις ή τις ιστορίες σας σχετικά με την Κρήτη. Ταυτόχρονα μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας άλμπουμ με τις φωτογραφίες σας από την Κρήτη. Οι επισκέπτες μου θα βλέπουν τις φωτογραφίες σας, θα μπορούν όχι μόνο να τις σχολιάζουν αλλά και να τις στέλνουν σαν ηλεκτρονικές κάρτες σε γνωστούς και φίλους.
Μελλοντικά είναι στα σχέδια μας η προσθήκη των μενού και των "κουμπιών" και στην Ελληνική γλώσσα, που δυστυχώς δεν είναι ακόμα διαθέσιμη για την έκδοση αυτή του προγράμματος.
Είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα ανακαλύψετε όλες τις ευκολίες και δυνατότητες που το "Εξερευνήστε την Κρήτη" σας παρέχει με το νέο αυτό σύστημα. Εύχομαι ο χώρος να αποκτήσει πολλούς φίλους γρήγορα και να τα λέμε μαζί για πολλά χρόνια.

Φιλικά,
Γιάννης Σαματάς
Yannis Samatas
webmaster

#2 armando

armando

Traveler

• Members
  • PipPip
  • 49 posts

Posted 22 January 2009 - 07:37 PM

Γιάννης,
εγώ μιλάω μόνο λίγα ελληνικά και τα γράφω ακόμη λιγότερα, αλλά ελπίζω να βρίσκω το χρόνο για έρχομαι στο χώρο αυτό και μαθαίνω.
Θα ήταν πολύ σημαντικό μου, διατί θα ήθελα να είμαι συχνά στην Κρήτη στα επόμενα έτη.
Φιλικά
Αρμάνδο

#3 carine vanlerberghe

carine vanlerberghe

Tourist

• Members
  • Pip
  • 1 posts

Posted 20 January 2011 - 12:43 PM

Καλημέρα Γιάννη,
τώρα μόλις έκανα την εγγραφή μου στην ιστοσελίδα σου. Δεν είναι η πρώτη φόρα που την επισκέπτομαι, κάθε φορά που ψάχνω επιπλέων πληροφορίες για τις εκδρομές που συνοδεύω βρίσκω αυτά που θέλω και έχω βρει πολύ ενδιαφέρων κείμενα και πληροφορίες.
Σήμερα όμως δεν βρίσκω αυτό που ψάχνω.
Ψάχνω να βρω κάποιον που φτιάχνει χειροποίητα μπουκάλια. (a glass blower).
Ξέρω ότι υπήρχε στο Ηράκλειο ένα μαγαζί, και αυτή η κυρία είχε παλιά μαγαζί στον Αρόλιθο. Μήπως μπορείς να με βοηθήσεις σε αυτό?
Με εκτίμηση
Carine Vanlerberghe

#4 yannis_s

yannis_s

Crete Explorer

• Administrator
  • 1,072 posts

Posted 22 January 2011 - 09:57 AM

Καρίν,
χαίρομαι που σου αρέσει το "Εξερευνήστε την Κρήτη" και το επισκέπτεσαι συχνά.
Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω με αυτό που ζητάς. Πάρε τους ένα τηλέφωνο στον Αρόλιθο να ρωτήσεις σχετικά. Θα τους βρεις με το Google.

Γιάννης
Yannis Samatas
webmaster